Newsletter
Aboneaza-te acum la newsletter si primesti cele mai noi oferte!
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Lasa numarul tau de telefon si te SUNAM NOI!

Politica de confidentialitate

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

       

 

Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Opinia clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro
Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienti.

 

Sc Global Tehnic Distribution SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 32577

 In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, SC GLOBAL TEHNIC DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Mun. Bucuresti, sector 6,prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

 Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate/manuale, cu respectarea cerintelor legale și in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

 Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

 ·Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

 ·Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul și in conformitate cu prevederile legale;

 ·Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite și legitime, adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate și ulterior prelucrate;

 ·Consimţamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimţamantul in mod expres și neechivoc pentru acea prelucrare;

 ·Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;

 ·Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie și de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa Autoritaţii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;

 ·Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate de Legea 677/2001)

 

·         dreptul de a obtine de la SC GLOBAL TEHNIC DISTRIBUTION SRL, la cerere și in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de societatea noastra;

 ·         dreptul de a obtine de la SC GLOBAL TEHNIC SITRIBUTION, la cerere și in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 ·         dreptul de a obtine de la SC GLOBAL TEHNIC  DISTRIBUTION  SRL, la cerere și in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;

 ·         dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate și legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;

 ·         dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate;

 De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritaţii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

·  Certificam faptul ca indeplinește cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal;

 · Utilizam metode și tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariaţilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;

 ·  Personalul societatii este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidenţialitatea datelor cu caracter personale care sunt prelucrate;

 ·  Accesul la computerele ce conţin baze de date cu caracter personal este restricţionat cu cont/user si parola;

 ·  Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma terţelor persoane straine, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens;

 Pentru mai multe detalii și informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritaţii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

 

PROCEDURA PRIVIND SECURITATEA BAZEI DE DATE PENTRU SITE-ULwww.brico-mag.ro

 

1. 

Securitatea Datelor Colectate

 1.1. Datele personale colectate de operatorul Global tehnic Distribution sunt stocate pe servere amplasate în încăperi protejate şi cu acces fizic limitat.

 1.2. Accesul utilizatorilor la secţiunea restricţionată a Site-ului, inclusiv parcurgerea procedurilor de înregistrare şi oriunde este necesară autentificarea utilizatorului, se face prin utilizarea unei sesiuni de acces criptate prin protocolul standard de criptare SSL.

 1.3. Furnizorul procedează în mod regulat la audituri şi teste de securitate a propriei infrastructuriinformatice pentru a avea convingerea siguranţei şi securităţii acesteia.

  2.

 Scopul Utilizării Datelor Colectate

 2.1. Datele personale colectate sunt utilizate în primul rând în scopul de identificare a utilizatorilor înregistraţi ai Site-ului. Datele personale colectate nu fac subiectul unor operaţiuni de vânzare sau de schimbare cu date similare de la alti terţi.

 2.2. Furnizorul poate să utilizeze datele personale colectate pentru următoarele:

 -Adaptarea conţinutului Site-ului;

 -Accesul utilizatorului înregistrat la serviciile noastre de ştiri despre propriile produse şi servicii;

 -Pentru dezvoltarea unei relaţii de încredere reciprocă prin identificarea conţinutului relevant de informaţii pentru utilizator şi folosirea tehnicilor de marketing, însa numai cu acordul explicit primit din partea utilizatorului înregistrat;

 -Asigurarea accesului utilizatorului înregistrat la anumite secţiuni ale Site-ului cu accesul în mod implicit restricţionat utilizatorilor anonimi.

2.3.Furnizorul nu va folosi datele personale colectate în afara propriilor servicii, incluzând serviciile acestui Site dar nelimitindu-se doar la acesta.

 2.4.Furnizorul va pune la dispoziţia utilizatorului posibilitatea de a renunţa la informările comercialesau de orice altă natură efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem usor de utilizat şi simplu de dezabonare.

 2.5.Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site şi sistemul de monitorizare atraficului Google Analytics, pot să fie utilizate pentru realizarea de analize şi rapoarte statistice, rezumate şi informări precum şi pentru activităţi de marketing cum ar fi publicitate, promovarea şi ofertarea produselor şi serviciilor proprii.

 2.6.Conform legislaţiei în vigoare, datele cu caracter personal obţinute pot să fie dezvăluite fără consimţământul utilizatorului spre instituţiile statului abilitate în acest sens, dar numai în urma unei cereri oficiale şi legale adresate operatorului de către acestea

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail office@brico-mag.ro sau la numărul de fax: 021.4330727. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

 

 

 

 

 


HECHTMASALTAMAKITARURISWASSERKONIGPROGARDENBOSCHSTAGERHONDATECHNIKKIPORGREEN FIELDEMTZOBOAIRMASTERPRAMACDARIFINIPROWELDTEXASTELWINKARCHERMURRAYALUPMICHELINDACEBARABCSAWELCOMOSA